Informații livrare

În urma lansării comenzii dumneavoastră veți primi, în cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face în termen de 2 – 4 zile lucrătoare. În ziua livrării, veți fi contactat telefonic penrtu a stabili ora la care doriți să se efectueze livrarea.

Comenzile primite se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid.  Coletul va fi expediat de către firma noastră în termenul de 2 – 4 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.

Taxa unică de expediere are valoarea de 16.5 RON, dacă produsele comandate nu depășesc greutatea de 20 kg, iar această taxă va fi inclusă în valoarea de ramburs de achitat în momentul ridicării comenzii.

În cazul în care comenzile dumneavoastră depășesc greutatea de 20 kg, taxa de expediere se va modifica astfel – 16,5 lei + 1 leu/kg (atât taxează curierul), din care noi ne angajăm să plătim jumătate, adică dumneavoastră veți plăti 0,5 lei/kg taxa de expediție.

Suma care va trebui plătită de către dumneavoastră va fi achitată direct la firma de curierat și va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturată)

– taxa de livrare de 16.5 RON dacă aveți cumpărături ce nu depășesc 20 kg

Calculatorul de pe site-ul nostru va calcula automat prețul taxei de expediere a coletelor, după introducerea produselor în coș, în funcție de greutatea acestora.

Nu există o valoare minimă impusă pentru livrarea comenzilor.

Notă: În sate și comune sau orașe care nu sunt în rețeaua standard a curierului pot apărea taxe suplimentare.