SC C.A.N. 2000 Trading SRL a produs pentru prima dată în România, hrană pentru animale de companie. Societatea a fost înființată în anul 1999 ca societate cu capital integral privat funcționând în spații proprii de producție și depozitare.

Compania este într-o perpetuă dezvoltare, bazându-se pe o echipă tânără, dinamică și profesionistă care este dedicată succesului întregii afaceri precum și menținerii la cele mai înalte standarde de calitate a produselor noastre.

Produsele marca înregistrată EXTRU-CAN , TIROL CAN CAT și CICO-CICU au un excelent raport calitate-preț , rețetele fiind obținute pe baza cercetărilor științifice realizate pe plan intern și internațional în decursul a peste 40 de ani ale specialistului nostru, doctor în medicină veterinară și nutriție animală Rus Vasile.

  • Produsele noastre sunt incredibil de proaspete, materia primă este preluată local în fiecare dimineață, procesată pe parcursul zilei și expediată în aceeași sau a doua zi de la producție către clienții noștri.
  • Produsele noastre sunt naturale, nu conțin coloranți și conservanți, nu este un moft, ci o prioritate ca animalul nostru de companie să fie sănătos și echilibrat hrănit.
  • Produsele noastre sunt realizate intr-un sistem de management integrat al calitatii si sigurantei alimentelor.

100% românesc

Produsele noastre sunt în totalitate create și produse în România, de către doctori în nutriție animală

Produse în fiecare zi

Primim materia primă în fiecare dimineață și producem în fiecare zi hrană proaspătă pentru tine

Livrate direct din fabrică

Fără intermediari – poți avea produsele tale preferate direct de la producător, prin curier personal

Ce, cine și cum facem noi ?

Cine face hrana extrudată Extru-Can?

Hrana produsă de noi este rezultatul a 40 de ani de cercetare în nutriție animală. Echipa noastră mica și harnică se dedică în întregime rețetelor perfecte pentru câini, pisici, urs și pește ce crește în apele românești.

Cât de proaspătă este hrana Extru-Can?

Pentru că în fiecare dimineață primim materia primă pentru hrana extrudată, o fabricăm în aceeași zi, urmând ca în fiecare mâine să ajungă la tine. Nu ajunge pe rafturi, nu stă acolo săptămâni în șir, nu avem intermediari. Totul este doar între noi, cei de la fabrică și tine.

Produsele Extru-Can conțin chimicale?

Pentru că ținem la sănătatea celor pe care îi iubești, îți spunem un secret: nu am pus deloc conservanți sau alți constituenți chimici în hrana pe care o vei achiziționa de la noi.

Ce spun clienții noștri ?

De-a lungul timpului am crescut cu Extru-Can câini sănătoși, energici și frumoși. Noi folosim această hrană de pe vremea când era o făbricuță și producea un singur fel de bobițe. Nu am avut probleme de intoleranță sau  fie refuzată de câine, indiferent  a fost vorba de câine de rasă sau de non-rasă. A fost mâncată în atâția ani cu aceeași plăcere de ciobănesc german, ciobănesc corb, pechinez, metiși cu personalitate, acum de goldeni și de un metis de snautzer uriașProaspăt, bun și hrănitor.

Certificate