Politica de retur

POLITICA DE RETURNARE

Conform legislației în vigoare aveți dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru în termen de 14 zile calendaristice, dacă produsele în cauză au fost comandate de către dumneavoastră, în calitate de persoană fizică.

Important: Toate cheltuielile aferente returnării vor fi suportate de către dumneavoastră iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face în termen de 14 zile calendaristice DOAR în cont bancar.

Puteți returna orice produs achiziționat de pe extrucan.ro, în termenul stipulat anterior, dacă acesta îndeplinește următoarele condiții:
Produsul va fi returnat doar dacă ambalajul nu a fost deschis.
Odată cu produsul se vor returna toate documentele însoțitoare așa cum au fost trimise de extrucan.ro .

PROCEDURA DE RETURNARE

Pentru a înregistra cererea de retur va rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: marketing@extrucan.ro cu:

Nume complet (obligatoriu):
Adresa de email (obligatoriu):
Număr de telefon:
Numărul Facturii:
Factura aferentă comenzii din care fac parte produsele pentru care se dorește returul

Produse:
Produsele din comandă dacă nu este vorba de retur pentru întreagă comandă

Motivul returului: – câmp facultativ
Doresc înlocuirea produselor / Doresc returnarea banilor

Într-un interval de 2 zile lucrătoare de la primirea cererii de retur, vă vom contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru a vă furniza informațiile necesare pentru returnarea produselor (numărul cererii de return și adresa către care se vor returna)

Se vor returna produsele la adresa speficată unde acestea se vor verifica de către personalul CAN 2000 Trading SRL : dacă se constată că acestea îndeplinesc toate condițiile impuse mai sus atunci veți fi contactat pentru a vi se comunica detaliile finale și termenul de rambursare a valorii produselor.
În caz contrar, dacă produsul/ele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare și nu pot fi vândute ca și produse noi ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru a acoperi diferența de preț dintre produse noi și cele deja utilizate.

În cazul în care produsul/ele sunt într-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Pentru orice alte detalii sau întrebări va stăm la dispoziție la numărul de telefon 0757.031.135 sau la adresa de e-mail vanzari@extrucan.ro